Programme

Program ELO < 1500 ( Maximum 25 children)

Saturday 24 October    
        Arrival
Sunday 25 October (4h)
        02:30pm:  Technical meeting
        03:00pm: Opening ceremony
        03:30-7:30pm: Master class
Monday 26 October  (4h)  
        03:30-7:30pm: Master class
Tuesday 27 October  (4h)
        09:00am  :Play with Arab champions
        03:30-7:30pm  :Master class
Wednesday 28 October
        Free day
        9pm : Biltz in Arabian Karpov Cup (optional)
Thursday  29 October 
        09:00-12:00pm :Visit of Djerba chess Academy
Friday  30 October  (4h)
        03:30-7:30pm :Master class 
Saturday  31 October  (3h)
        09:00-12:00pm  :Master class
        03:30-7:30pm :Visit of Arabian Karpov Cup (simultaneous)
Sunday  1 November  (3h)
        09:00-12:00pm :Master class 
        03:00pm :Closing ceremony, gift and medals distribution
Monday 2 November
        Departures

Program ELO > 2000 (Maximum 20 players)

Saturday 24 October
        Arrival
Sunday 25 October
        03:00pm: Opening ceremony
Monday 26 October  (3h)
        09:00-12:00am: Master class
Tuesday 27 October (3h)
        09:00-12:00am: Master class
Wednesday 28 October (7h)
        09:00-12:00am: Master class
        14:00-18:00am: Master class
Thursday  29 October (3h)
        09:00-12:00am: Master class
Friday  30 October  (3h)
        09:00-12:00am: Master class
Saturday  31 October (4h) 
        14:00-18:00am: Master class
Sunday  1 November 
        03:00pm :Closing ceremony, gift and medals distribution
Monday 2 November
        Departures